Review | Sleek Highlighting Palette Precious Metals

Dit is mijn tweede highlighting palette van Sleek. De Solstice gebruik ik nog regelmatig en ik ben er echt super fan van. Het pigment is hoog en de kleuren van die highlighter zijn fantastisch. Tijdens de persdagen kreeg ik dit product van Sleek mee om uit te proberen. Ik ben benieuwd of deze net zó bevalt!

Sleek Highlighting Palette Precious Metals | Het product

Het product wordt geleverd in de vertrouwde Sleek verpakking. Zwart met donkerroze letters.

Sleek Highlighting palette Precious Metals

Op de achterkant van het doosje staat een vier stappenplan. Hierin is aangegeven wat je met het product kan en waar je welke kleur het beste voor kunt gebruiken. Erg makkelijk, zeker als je geen idee hebt waar je de highlighters het beste kunt aanbrengen. Ook worden alle ingredienten van dit product op de achterkant vermeld.

Ingredientenlijst: 
Mica, Talc, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Magnesium Stearate, Isononyl Isononanoate, Nylon 12, Caprylyl Methicone, Paraffinum Liquidum, Polybutene, Magnesium Aluminium Silicate, Methylparaben, Propylparaben. May Contain +/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Red Iron Oxide (Ci 77491), Yellow Iron Oxide (Ci 77492), Black Iron Oxide (Ci 77499), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510).

Sleek Highlighting palette Precious Metals

Wat belooft Sleek met dit product?

Dit veelzijdige palette voor het gezicht en lichaam is geschikt voor alle huidtinten en bevat drie luxe fluwelen crème highlighters en een poeder. De hoog gepigmenteerde highlighters geven een stralende gloed en shine op de huid.

Sleek Highlighting palette Precious Metals Sleek Highlighting palette Precious Metals

Als je het doosje uit de verpakking haalt is het een mooi en stevig palette. Op de achterkant van het product staan alle namen van de highlighters die in het palette zitten nogmaals vermeld. Op de achterkant staat niet aangegeven hoe je het product moet gebruiken, hiervoor heb je echt de verpakking nodig.

Sleek Highlighting Palette Precious Metals | Gebruik en swatches

Het palette is uitgevoerd met een spiegel aan de binnenkant, een folie over alle highlighters met de namen en een kwastje.

Sleek Highlighting palette Precious Metals

van links naar rechts: Platinum, Antique Bronze, Royal Gold, Renaissance Gold. 

Sleek Highlighting palette Precious Metals

Als ik het doosje open ben ik opslag verliefd op de highlighter links boven. Ik ben ook erg benieuwd naar de Renaissance gold, een highlighter zo donker als deze heb ik zelf nog nooit eerder gezien. Het lijkt zelfs een klein beetje op een bronzer.

Sleek Highlighting palette Precious Metals

De swatches laten weer eens zien wat een super kwaliteit de make-up van Sleek heeft. De highlighters hebben een uitstekende pigmentatie. Elke swatch is gemaakt met slechts één veeg over mijn arm. Ik vind persoonlijk een poeder highlighter fijner met aanbrengen. In dit geval vind ik ook de pigmentatie van de poeder highlighter het beste. Van de crème highlighters vind ik Platinum een prachtig mooie witte kleur met veel shimmer erin.

Ben ik tevreden over de Sleek Highlighting Palette Precious Metals?

Ja! Ook dit palette van Sleek is weer top. Ondanks dat mijn voorkeur uitgaat naar poeder highlighters is de kwaliteit van dit product gewoon super. Ik heb hem al meerdere keren gebruikt en ben er erg tevreden over. Hieronder een close-up van mijn wang en wenkbrauwbot. Op het wenkbrauwbot heb ik de Platinum aangebracht en op mijn wang is het een combinatie van de Platinum met Antique Bronze en Royal gold. Het kwastje van dit palette is redelijk stevig. Ik gebruik hem om de platinum highlighter aan te brengen onder mijn wenkbrauwbot. Voor op mijn wang vind ik hem persoonlijk niks.

swatch Sleek Highlighting palette Precious Metals

Het stappenplan wat op de achterkant van het product staat heb ik de eerste keer aangehouden. Stap 1, 2 en 3 zijn oké en dat ziet er ook goed uit. Bij stap vier dien je de poeder highlighter aan te brengen op je cupidoboog, omdat die poeder zo donker is ziet dat er bij mij erg gek uit. Ik denk dat het voor donkere vrouwen wel erg mooi is. Ik heb de poeder highlighter van de week gebruikt als oogschaduw en dat gaat ook perfect haha.

Dit palette is onder andere te koop bij o.a. Boozyshop voor € 13,95.

Ken jij dit highlighting palette van Sleek al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

 

16 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 07:59

  Vind het een mooi resultaat. Heb ook al zoveel highlighters gekocht de laatste tijd
  Tania onlangs geplaatst…Favorieten AprilMy Profile

 2. 1 mei 2017 / 10:24

  Wat een mooi palette! Ik ben heel erg benieuwd naar de highlighters van Sleek. <3
  Ziet er onwijs mooi uit! I love it.
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Streets of AmsterdamMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.