Happy list april | met o.a. chocolade weggeven, wijnproeverij, persdagen en een dagje spa

Het is weer tijd voor een nieuw overzicht met happiness momentjes. Dit keer grote en kleine geluksmomentjes door elkaar heen πŸ™‚

 • April begon voor mij gelijk goed met een goede uitslag van het ziekenhuis. Veel vroeger dan ik dacht kreeg ik uitslag van een genetica onderzoek. Het zijn een paar slopende weken geweest, maar wat was ik blij dat die uitslag goed was. Ik kon het haast niet geloven en heb de brief wel 100 keer gecheckt. Dit soort dingen laten je weer eens goed inzien dat het leven kwetsbaar is. Dat je echt moet genieten van het leven. Doe alleen dingen die echt leuk vind, waar je van geniet en waar je blij van wordt. Daarnaast ben ik super dankbaar dat de operatie van een van mijn dierbare deze maand ook goed is verlopen.
 • Genieten van een spa dagje bij Thermen Bussloo. Ik geniet oprecht van een dagje sauna. Hoewel het wel altijd iets is waar ik echt even voor moet sparen, rust ik daar zo van uit. Heerlijk die warmte aan mijn lijf, een lekkere massage of in mijn geval hammam, lekker eten en kletsen in het bubbelbad. Meer heb ik niet nodig.

Happy list april

 • Ik kan oprecht zo genieten van een bos verse bloemen! Voor Pasen ging ik voor mijn tante en mijn schoonmoeder een bos bloemen halen, als bedankje voor het eten. Ik stond bij de bloemenkraam en dacht, waarom koop ik eigenlijk ook geen bloemen voor mijzelf? Ik heb er bijna twee weken van mogen genieten en elke keer als ik naar die bos keek werd ik er blij van.
 • Blijven nagenieten van Disney. In maart ben ik in Disney geweest en heb jullie daar in twee post al iets over laten zien. Ik wil jullie niet doodgooien met Disney spam dus plaats af en toe nog een Disney gerelateerd blogje, maar wat word ik gelukkig als ik hieraan terug denk <3.

happy list april

 • Mijn favoriete schrijfster bracht een nieuw boek uit genaamd: Mijn niet zo perfecte leven. Op een dag zal mijn leven net zoals mijn Instagram posts zijn! Ik vind haar boeken altijd erg grappig en lees ze met plezier. Alleen de titel van dit boek deed me al lachen. Eerlijk? Ik zou niet willen dat mijn leven net zo is zoals mijn Instagram posts. Niet dat ik mijn feed niet leuk vind hoor haha, maar om even reëel te blijven: het leven gaat niet altijd over rozen. Juist in de moeilijke periodes (die niet op insta komen) leer je het meest over jezelf. Zo kun je weer groeien als persoon πŸ™‚ . Als jullie hier een review van willen als hij uit is hoor ik het graag!
 • In begin april was het heerlijk weer en dus tijd om te ontbijten met IJS! Zelf gemaakt vegan bananen ijs, met pure chocolade en frambozen. Heerlijk! Dan lekker op eten in pyjama, op de zon in mijn balkon.
 • Gratis chocolade uitdelen! Via mijn instagram account heb ik jullie hierover al geïnformeerd, je kunt via mijn blog gratis een reep chocolade van Hands Off My Chocolate proberen. Wat je hiervoor moet doen?
  1. Koop een reep: Hands Off My Chocolate Crispy Cookie Caramel & Sea Salt bij een supermarkt in de buurt.
  2. Maak een foto van de reep en de volledige bon.
  3. Stuur dit in een mailtje naar: crispycookie@hands-off.com met je naam, adres en je volledige IBAN-rekeningnummer o.v.v. MYLITTLEHAPPINESSxHANDSOFF
  4. GENIETEN MAAR en zorg dat niemand je chocolade steelt ?
  Met het insturen van je gegevens maak je ook nog eens kans op drie gratis repen ✌? Deze actie geldt tot en met 30 juni.

  happy list april

 • In april ben ik weer begonnen met fitnessen. Nooit gedacht dat ik dat ik hier zo van zou kunnen genieten. Ik probeer drie keer per week te gaan. Tot nu toe is het bijna elke week gelukt. Het is een hele fijne sportschool. Wel vrij duur, maar ik mag onbeperkt fitnessen, zaallessen doen en gebruik maken van de luxe sauna. Alleen voor de sauna is het al lekker haha.
 • Op een zaterdagmiddag hadden wij een wijnproeverij in de buurt. Het werd georganiseerd door RICI, wat van de ouders van een vriendin is. Ik vind dit altijd leuk om te doen in het buitenland, maar had het nog nooit gedaan in Nederland. Eens moet de eerste keer zijn. Het waren heerlijke Spaanse wijnen. Ik heb zojuist mijn bestelling geplaatst, kan niet wachten tot het binnen is haha. Ik heb een super gezellige middag gehad, we hebben daarna nog lekker gezellig een hapje gegeten.
 • Door de Bewustzijn School was ik uitgenodigd voor een geluksworkshop met Marieke van Meijeren en Sanny van Sanny zoekt geluk. Vooraf was er geen programma dus ik was heel benieuwd wat mij te wachten stond. Het was totaal anders dan ik had verwacht. Gezamenlijk mediteren en er werd ingegaan op wat is geluk. Het mediteren ging diep en kwam voor mij erg dichtbij. Onverwacht rolde er tranen over mijn wangen. Ik heb weer wat nieuwe dingen geleerd over voornamelijk hoe te mediteren en hoe je bepaalde emoties een plekje kunt geven.
  Happy list april
 • Een heerlijke Luxury Lunch bij The Image Factory. Ik voel me zo dankbaar als ik weer eens word uitgenodigd voor een persdag. Ik kan helaas niet overal naar toe omdat ik ook gewoon een baan heb. Soms moet je dan keuzes maken, naar welke je wel en welke je niet toe gaat. The Image Factory heeft de persdag heel anders aangepakt. Die maakte er een heerlijke lunch van, wat bijna wel leek op een high tea! Jummie! We kregen een duidelijke uitleg over de nieuwe producten en ik heb een aantal producten meegekregen om te testen. Hier gaan jullie dan ook zeker reviews van terug zien! Bedankt Image Factory voor de uitnodiging, ik heb het erg naar mijn zin gehad!
 • Naar de dierentuin blijf ik leuk vinden om te doen. Deze maand bracht ik een bezoekje met mijn schoonfamilie aan de Zoo in Antwerpen. Dat was al een tijdje geleden dat ik daar was. Het is echt heel erg mooi verbouwd. Mijn favoriete dier? Toch wel de stokstaartjes denk ik πŸ™‚ Lekker eigenwijs en alert zijn ze, ik kan er uren naar kijken.

Wat waren jouw hoogtepunten van deze maand?

18 Reacties

 1. 28 april 2017 / 07:27

  Wat een mooie momenten! Wat fijn dat de uitslag goed was. Super leuk dat je naar de geluksworkshop van Sanny bent geweest. Hopelijk komt er nog een.

 2. 28 april 2017 / 07:27

  Wat een mooie momenten en dingen om op terug te blikken! Vooral die goede uitslag is zo fijn. Wat een opluchting moet dat geweest zijn! Wat gaaf trouwens die geluksworkshop!

 3. 28 april 2017 / 07:49

  Mooie momenten heb je meegemaakt! Fijn dat de uitslag helemaal goed is!

 4. 28 april 2017 / 08:11

  Fijn dat de uitslag goed was.
  Bloemen kopen voor jezelf is leuk πŸ˜‰

 5. 28 april 2017 / 08:27

  Zeker fijn dat je een goede uitslag hebt, geeft hopelijk wat meer rust. Ik wil ook nog graag een x naar Disney terug, dit keer met de kids

 6. 28 april 2017 / 10:06

  Mooie terugblik. πŸ™‚ Ik ben zo blij voor je dat je een goede uitslag had van het ziekenhuis. Ik ben trouwens wel benieuwd naar het boek, dus wil gerust een review lezen!

 7. 28 april 2017 / 10:36

  Fijn dat de uitslag goed is, dat is ook wel erg slopend als je ΓΌberhaupt op de uitslag moet wachten inderdaad. Mooie lijst!

 8. 28 april 2017 / 11:14

  Fijn al die positieve punten! Sophie Kinsella is ook mijn favoriete schrijfster πŸ™‚ ze schrijft trouwens ook onder haar eigen naam: Madeleine Wickham (mocht je dat nog niet weten).

 9. 28 april 2017 / 12:19

  Wat een fijne momentjes! Wat fijn dat de uitslag goed was, zeker een opluchting.
  Wat heb je een hoop leuke dingen gedaan! Zo leuk de dierentuin, en heerlijk een dagje ontspannen bij de Sauna.

  Liefs,
  Evelien

 10. 28 april 2017 / 19:08

  Vind het zo fijn om te zien dat april zo’n topmaand voor je was πŸ™‚ alles is je zo gegund! <3

 11. 28 april 2017 / 20:08

  Oh wat veel fijns zeg! ik moet ook weer eens een dagje spa gaan doen

 12. 28 april 2017 / 21:17

  Heerlijke happy list! Word er zelf ook spontaan vrolijker van. Fijn dat je een goede uitslag hebt gekregen!

 13. 29 april 2017 / 08:17

  Wat begon de maand goed zo te lezen! Fijn dat het allemaal goed was :-). Stokstaartjes vind ik ook echt geweldig!

 14. 30 april 2017 / 08:45

  Ooit wil ik nog eens een wijncursus doen, een proeverij is altijd zo gezellig! Gelukkig heb je een positieve uitslag gekregen in het ziekenhuis! Mijn geluksmoment deze maand? Het voorbereiden van onze reis naar Amerika eind september.

 15. 30 april 2017 / 10:10

  Wat heb jij toch een heerlijk leven. Okay we hebben allemaal wel eens een dip… maar ik ben best saai als ik zo lees!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.