Sleek event op de Libelle Zomerweek

Het is alweer een maand geleden dat ik door Sleek uitgenodigd werd voor dit event. Ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik mocht komen. Zoals jullie misschien wel weten, is Sleek een van mijn favoriete make-up merken. Het merk is dierproefvrij en ze hebben veel mooie producten. Vooral de oogschaduw palette mogen naar mijn idee niet ontbreken in je make-up stash. Ik heb er zelf ondertussen vier: I-divine storm palette, I-divine original palette, I-divine oh so special palette en het eye & cheek palette see you at midnight.

Sleek event | De stand op de Libelle Zomerweek

Het Sleek event vond plaats op de Libelle Zomerweek. Hier had Sleek een stand vol make-up, meer dan drie meter Sleek producten! Echt iets om heel erg hebberig van te worden. Daarnaast hadden ze een mini make-over hoekje. Daar kreeg je binnen 10 minuten een touch up of een kleine make-over van een visagiste. Hieronder de foto’s die ik maakte van de stand tijdens het event.

Sleek event op Libelle zomerweek Beauty merk Sleek op Libelle zomerweek 2mini makeover sleek libelle zomerweek 2 Beauty merk Sleek op Libelle zomerweek 3Beauty merk Sleek op Libelle zomerweek 1 Beauty merk Sleek- Highlighting palette Beauty merk Sleek op Libelle zomerweek 5 Swatches matte me

Natuurlijk als een echte blogger befaamd mogen ook de swatches niet ontbreken. Dit was nog maar het begin haha. De matte me had ik al vaak voorbij zien komen en de meningen zijn er erg over verdeeld. Deze testte ik dan ook in verschilde kleuren.

Sleek event | Mini makeover

Ik kreeg een touch-up van mijn huidige make-up met een aantal kleine aanpassingen. Het doel was vooral om wat extra diepte te creëren bij mijn ogen. Dat heeft ze gedaan door op het punt waar ze hieronder wijst een Luminaire Highlighting Cream aan te brengen die dat gedeelte heel erg oplicht. Die creme bracht ze ook aan onder mijn ogen en onder mijn wenkbrauw. Op die manier vergroot je je oog als het ware al. Daarnaast kun je op de onderstaande foto zien dat het oog aan de rechterkant van de foto meer diepte heeft gekregen dan het oog aan de linkerkant. Ze heeft met wat donkere kleuren een schaduw aangebracht. Dit deed ik zelf ook altijd al maar blijkbaar net iets te hoog. Ze heeft me de tip gegeven om de schaduw aan te brengen met je oog open. Het klinkt een beetje raar, maar wat ze daar mee bedoelde is als je oog helemaal open is en je kijkt zoals je normaal gesproken kijkt, je precies kunt zien waar de schaduw moet komen en je hem dan direct kunt aanbrengen.

mini makeover sleek libelle zomerweek 1

Nog even een brow touch-up en ik ben klaar!

mini makeover sleek libelle zomerweerk mini makeover sleek libelle zomerweek

Dit is het eindresultaat, een mooie natuurlijke look. Voor we de stand verlaten mochten we nog drie Sleek producten uitkiezen voor thuis. Ik koos voor de Sleek CC cream in de kleur fear, de Eyebrow Stylist in de kleur medium en de Luminaire Highlighting Cream in de lichtste kleur. Zelf kocht ik nog de Matte Me in de kleur Shabby Chic. Ik ben alweer druk aan het testen. Ik hoor graag van welk producten jullie het liefst een review zien .

Goodiebag sleek

 

Al met al een geslaagde middag! Veel make-up, van alles proberen en gezelligheid met andere bloggers. Sleek heel erg bedankt dat ik hierbij aanwezig mocht zijn!

Ken jij Sleek al? en van welk product wil jij een review zien?

24 Reacties

 1. 4 juli 2016 / 07:23

  Wat gaaf dat je was uitgenodigd! Love Sleek make-up. Ben benieuwd naar je reviews.

 2. 4 juli 2016 / 08:46

  Wat leuk dat je mocht komen! Kan me voorstellen dat je heel erg blij was 🙂

 3. 4 juli 2016 / 08:46

  Wat super leuk om mee te maken! Tips zijn ook hier altijd welkom :).
  Ben heel benieuwd naar jou ervaringen met de eyebrow set.

 4. 4 juli 2016 / 08:56

  Wat is sleek toch een leuk merk! Fijn om te zien dat hun assortiment steeds uitgebreider wordt. Ik ben al jaren fan van hun blushes, maar die highlighters lijken me ook echt wel wat.

 5. 4 juli 2016 / 09:28

  Oh ontzettend tof zo’n stand! love it. Ik ben gek op sleek.
  De oogschaduw palletten zijn zo mooi. <3
  Liefs, Evelien

 6. 4 juli 2016 / 10:14

  Wat leuk dat je was uitgenodigd! Toffe foto’s! Ik heb nog geen enkel Sleek-product gebruikt; shame on me! Daar moet dringend verandering in komen, want ik hoor er alleen maar goede dingen over.

 7. 4 juli 2016 / 10:18

  Wat een heerlijk event! En de Touch Up van je make-up ziet er ook heel erg mooi uit. De review van de goodies zie ik Graaf voorbij komen, het merk begin ik echt steeds leuker én mooier te vinden!

 8. 4 juli 2016 / 10:20

  Wat leuk dat je daarvoor was uitgenodigd! ♥ Sleek!

 9. 4 juli 2016 / 11:12

  OMG Sleek <3
  Leuk dat je was uitgenodigd zeg! Ik word al hebberig als ik al die palettes zie haha 🙂

 10. 4 juli 2016 / 12:18

  Oooh heerlijk! Mooie look heeft gemaakt 🙂 Ik krijg nu zin om even bij de Etos langs te gaan en wat Sleek producten te kopen, haha.

 11. 4 juli 2016 / 13:44

  Superleuk dat je hierbij aanwezig mocht zijn. Ik heb één palette van Sleek, het is goede kwaliteit. Ben benieuwd hoe je aankopen en gekregen producten je bevallen. Ik vind alles wel interessant om gereviewd te zien worden!

 12. 4 juli 2016 / 13:50

  Wat leuk dat je naar het event mocht! Ik heb eerlijk gezegd geen producten van Sleek maar ik ben wel heel erg benieuwd naar het highlighter palette!

 13. 4 juli 2016 / 14:36

  Wat gaaf dat je hiervoor wat uitgenodigd! Lijkt me ook erg leuk. -x-

 14. 4 juli 2016 / 15:42

  Wat een toffe uitnodiging zeg! Ik ben ook gek op Sleek make-up, en zo lekker veel producten bij elkaar, daar kan ik me ook wel even vermaken 😉

 15. 4 juli 2016 / 16:18

  Ik hou van sleek! Heb meerdere producten en gebruik ze graag! Mooie touchup heb je gekregen.

 16. 4 juli 2016 / 16:51

  Oh echt super leuk! Die foto’s! Geweldig 😀 Zo leuk en mooie spulletjes gescoord ook nog 🙂

 17. 5 juli 2016 / 10:36

  Wat onwijs tof dat je was uitgenodigd door Sleek! Sleek is ook zeker een van mijn favoriete beauty producten. Als ik dit allemaal zou zien, zou ik echt niet weten wat ik allemaal moest kopen: I want to have it all! ;p

 18. 5 juli 2016 / 10:41

  Wat vet dat je werd uitgenodigd! Ik snap dat je een gat in de lucht sprong hihi. Zou ik ook doen! Toffe look hoor, staat je heel mooi. De lipstick is echt mooi vooral! Zelf heb ik nu si de 2 weken de Sleek Matte me in de keur Birthday Suit. Zo verliefd hierop!! Nu aleen de vraag: Wanneer gaan ze het eens in winkels verkopen?!

  • 28 juli 2016 / 23:29

   He San, Ik zie de vraag nu pas staan! Sleek wordt steeds vaker nu in winkels verkocht. Het is nu onder andere te koop bij ici paris. Daarbij heeft de ene winkel een wat uitgebreidere collectie dan de andere. Een tip voor mij is om ook bij de afro winkels te gaan kijken hier verkopen ze het merk vaak ook. In Rotterdam op Zuidplein zitten bijvoorbeeld twee van dit soort winkels en hier hebben ze twee schappen staan! Kijk anders even bij de verkooppunten op hun site voor de actuele verkooppunten bij jou in de buurt.

 19. Sonia
  16 april 2017 / 20:13

  Hi mijn naam is sonia
  Wat een mooi blog heb je , ik ben zelf gek op mak up ik ben visagist en wil ik graag met sleek mak up gaan werken
  Weet je misschien waar kan ik een compleet pakket kopen ??

  • 17 april 2017 / 10:09

   Bedankt voor je aanvraag, ik heb het even voor je nagevraagd. Als ik antwoord terug heb hoor je het direct van miJ!

   Groetjes Lesley

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.