11 happy moments!

Ik deel het eigenlijk veel te weinig met jullie. Mijn happy moments! Ik heb de afgelopen tijd weer een hoop geluksmomentjes verzameld. Deze heb ik vandaag opgesomd in deze blog! Enjoy!

♥ Benaderd worden door Flair voor een artikel in hun magazine! Dit was eigenlijk eind vorig jaar al, super leuk natuurlijk! Het interview heb ik reeds gehad en de fotoshoot komt eraan. Deze ga ik namelijk a.s. zaterdag (6/2) doen in Amsterdam! Ik kijk er zo naar uit om lekker in de haar/make-up te zitten en een echt model te zijn voor één dag! O ja, de Flair waar ik in sta, is Flair no. 13! Ik sta erin als een echte koopjesjager 😀

♥ Onze shutters zijn eindelijk binnen! Omdat wij een drive in woning hebben, hebben de buren die achter ons wonen open zicht op onze woonkamer. De shutters die we besteld hebben zouden binnenkomen net voor kerst. Helaas liep het allemaal erg veel vertraging op en zijn ze vorige week bezorgd. Nu ze hangen kunnen onze achterburen dus niet meer zo gluren 😉 hihi.

♥ Uitgenodigd worden voor het pers event van Benefit. Een van mijn favoriete make-up merken is Benefit. Er zijn een aantal producten die ik gewoon heel goed vind van dit merk en daarnaast vind ik het hele concept er omheen gewoon erg goed. Vorige week woensdag was ik uitgenodigd om bij hun pers event aanwezig te zijn. Nog steeds super gaaf om dit mee te mogen maken!

Happy moments

♥ Verse bloemen. Vroeger vroeg ik me altijd af wat mensen nou toch zo geweldig aan bloemen vonden. Nu ik ouder ben kan ik het zo waarderen. Ik haal nu bijna wekelijks bloemen voor in huis. Laatst kreeg ik een bos prachtige tulpen van een vriendinnetje en die heb ik die week erna verruild voor rozen. Het groen was gewoon nog te gebruiken dus ik heb alleen de tulpen vervangen voor rozen. Een goedkope oplossing, waarna je een week nog extra kunt genieten van een compleet boeket.

♥ Samen met mijn zusje ben ik vorige week naar het boekenfestijn geweest. In januari is deze altijd in Ahoy Rotterdam en dus lekker dichtbij. Ik vind het altijd alleen al heerlijk om rond te neuzen tussen alle boeken. Kijken of je iets kunt vinden wat je graag wilt hebben tegen een spotgoedkope prijs! Ik ging uiteindelijk naar huis met 4 boeken voor slechts € 17,95!

♥ Na mijn nierbekkenontsteking wilde ik natuurlijk weer te snel van start. Ik was nog niet helemaal goed en ben weer gaan werken en van alles gaan doen wat ik eigenlijk niet had moeten doen. Afgelopen weekend was ik dan ook niet te genieten. Emotioneel, niet lekker in m’n vel en me gewoon heel nutteloos voelen. Ik ging naar de supermarkt en al die mensen kwamen op me af, het was gewoon te veel. Toen mijn gedachten zaterdagavond als een dolle door mijn hoofd raasde wist ik ineens wat ik moest doen. Ik ging mediteren. Dat maakte me rustig en zorgde ervoor dat ik in slaap viel. De volgende ochtend ben ik gaan zoeken naar een yoga workshop en vond het volgende filmpje. Yoga with Adriene for anxiety and stress. Ik heb deze gedaan en ik voelde me daardoor gelijk rustiger en minder onrustig worden. De middag kon ik eindelijk blogjes tikken zonder de onzekerheid die me steeds lastig viel.

♥ Twee winacties winnen! Wauw wat een mazzel had ik afgelopen weken. Ik won bij Nina een kapstok voor Zoë en bij Carlijn een Luxury goodiebag. Veel leuke producten waar ik ook weer over kan schrijven op mijn blog!

♥ Met een kopje thee, Zoë, mijn onesie en een dekentje heel de middag op Netflix series kijken. The Clientlist is mijn nieuwe verslaving. Ik denk tegen de tijd dat dit artikel online komt dat ik hem al helemaal afgekeken heb haha.

♥ Lekker wegdromen en vakantie uitzoeken voor aankomend jaar. Een van de dingen die we zeker gaan bezoeken is Berlijn. Ik wil hier zo graag nog een keer naar toe, maar dan in het voorjaar. Ik ben ooit geweest in de winter, toen was het heel koud maar ik heb het geweldig gehad. In de lente kun je dan natuurlijk weer andere leuke dingen doen. Ik zeg, picknick in een park, de prachtige bloesem langs de berlijnse muur, heerlijk genieten op een terrasje in de zon.. Zie je het al voor je 😉

♥ Genieten van een bad met Lush. Ik weet het, Lush is niet goedkoop maar ik vind genieten van een bad met Lush echt pure luxe. Het geeft me zo een goed gevoel!

lush collage

♥ Per 1 januari heb ik besloten om een dag minder te gaan werken. Ik merkte dat het 5 dagen werken me echt opbrak. Ik wilde meer tijd voor mezelf en vooral meer rust creëeren. Met die extra dag vrij heb ik al zo veel meer lucht en rust heerlijk!

Waar werd jij afgelopen tijd blij van?

 

9 Reacties

 1. Chris
  3 februari 2016 / 09:11

  Les ik ga zeker de flair kopen ?? heel veel plezier zaterdag!

 2. 3 februari 2016 / 11:17

  Ik ging ook in bad met Lush, heerlijk bijkomen. Ook zijn we aan het kijken voor een vakantie, voorpret is al een minifeestje 🙂

 3. 3 februari 2016 / 13:17

  Lekker dat je een dagje minder gaat werken!

 4. 3 februari 2016 / 14:13

  Wat ontzettend tof dat je in de flair komt, ik ben echt heel erg benieuwd! Zo leuk! En ja lush, ah een en al liefde daarvoor. <3
  Liefs! Evelien

 5. 3 februari 2016 / 18:36

  Client list is zo leuk! En waaa, die shutters. Heb ze geloof ik op Instagram voorbij zien komen <3 Heel mooi! Dat Benefit event ziet er echt tof uit, net zo leuk vormgegeven als de producten. Mooie momentjes Lesley!

 6. 4 februari 2016 / 20:08

  Fijn om stil te staan bij die fijne dingen. En dat wat ik lees is me even wat! Zo veel leuke en fijne momentjes zijn je overkomen! Hopelijk heb je overal volop van kunnen genieten 🙂

 7. 7 februari 2016 / 13:18

  Ik had deze post dus helemaal over het hoofd gezien 😀 Nogmaals, super leuk dat je in de flair komt 😀 !!

 8. 11 februari 2016 / 22:39

  Wat een heel fijne blog! Ik ben al uren aan het lezen op je blog, wat ben ik hartstikke blij dat ik hem ontdekt heb!
  Toen ik je blog voor het eerst zag,kon het al niet meer mis (roze 😉 ) Toen ik begon te lezen was het helemaal goed, wat schrijf je leuke blogposts, maar toch met een persoonlijke touch.
  Deze blogpost doet me denken aan een opdracht die ik gekregen heb van mijn psycholoog, houd de kleine dingetjes blij die je gelukkig maken.

  Doe zo verder, ik kijk nu al naar je op!
  Liefs <3

  • 12 februari 2016 / 13:21

   Wat enorm lief om dit te horen! Doet me goed! Die opdracht heb ik zo ook eens van mijn psycholoog gehad. Mede hierdoor heb ik het nu weer een beetje op de rit 🙂 Ik krijg hierdoor gelijk weer een idee voor een nieuwe post hihi bedankt 🙂 Liefs Lesley

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.