Benefit High Brow eyebrow highlighter review

Vandaag review ik voor jullie een wenkbrauw highlighter potlood van het merk Benefit, genaamd High Brow. Mijn collectie van dit merk breidt steeds meer uit. Tot nu toe ben ik tevreden met bijna alle producten. Is ook dit product zijn geld waard?

Benefit High Brow

Wat belooft Benefit met dit product?

Een ooglift, maar dan zonder cosmetische chirurgie! – Deze speciale stift heeft een optisch lifting effect, waarmee u rond de wenkbrauwen prachtige highlights aan kunt brengen. Hierdoor lijkt het bijna alsof de partij rond de ogen een ooglift heeft ondergaan.

Benefit High Brow Pencil

Een breed potlood met een zachtgeel/roze en zwart uiterlijk. Het ziet er girly uit net als de andere producten van Benefit.

Benefit High Brow Pencil

Op de achterkant van het potlood zie je staan waar het product voor dient, hoe je het gebruikt, waar het gemaakt is en hoeveel product er in dit potlood zit.

Benefit High Brow Pencil

Zoals je kunt zien heeft het potlood een zachtroze kleur, ook wel linen pink genoemd. Het potlood heeft een scherp puntje wat je gemakkelijk zelf bij kunt slijpen met een puntenslijper. Let hierbij wel op dat je dan een puntenslijper met een breed gaatje nodig hebt.

High Brow is te koop bij Douglas voor € 22,00

Swatches

Benefit High Brow Pencil

Ik heb twee soorten swatches gemaakt. Links is de swatch door het product één keer over mijn hand te halen. Rechts door het product wat uit te vegen zoals je ook hoort te doen tijdens gebruik. Benefit High Brow is een potlood wat makkelijk is in gebruik. Het geeft een creamy product af waardoor je heel snel een hele duidelijke swatch hebt. Je kunt de swatch met je vinger uitwrijven. De structuur is zacht maar wel een beetje vettig. Ondanks dat ziet het er totaal niet vettig uit. Naast deze matte variant heb je ook nog een glow variant.

De look

Benefit High Brow Pencil Benefit High Brow Pencil

Je brengt de High Brow voornamelijk aan onder je wenkbrauw. Daarnaast kun je hem boven het hoogste deel van je wenkbrauw aan de bovenkant ook aanbrengen. Op deze manier lift je je wenkbrauw helemaal. Door de High Brow komen mijn wenkbrauwen beter uit. Het geeft je een open/frisse look. Wat Benefit beweerd met het product is dus zeker waar. Nog even voor de dames met een donkere huidskleur, dit product is geschikt voor elke skintone. Door de kleur linen pink kleurt het bij elke huidskleur.

Ik kocht dit product naar aanleiding van de workshop die ik volgende bij Douglas van Benefit. Vooraf aan deze workshop vroeg ik me altijd af wat nou het nut was van dat potlood en zeker voor een prijs van 22 euro! Tijdens de workshop heb ik de Benefit High Brow voor het eerst gebruikt en ik was eigenlijk direct overtuigd. Het product is gemakkelijk te gebruiken, blijft goed zitten over heel de dag en maakt je make-up look helemaal af. De prijs vind ik nog steeds wel aan de hoge kant maar ik weet nu dat je met dit product erg lang doet. Ik heb dit potlood nu 2 maanden in gebruik en ik ben zeer tevreden. Ik heb nu reeds twee keer het potlood moeten slijpen. Dat komt erop neer dat je met dit product dus zeker een jaar doet. 22/12 = nog geen 2 euro per maand. Als je het zo uitrekent valt het best mee toch 😉

Kende jij High Brow van Benefit al?

 

27 Reacties

 1. 20 januari 2016 / 07:27

  Nee deze kende ik niet, ik ken de mascara wel en die is fantastisch. Het is een prachtig product, maar toch zou ik het geld er niet meer voor neerleggen, voorheen zou ik dat zonder blikken of blozen doen.

  • 26 januari 2016 / 21:12

   Snap het hoor. Het is zeker een aardig bedrag. Die mascara gebruik ik ook bijna alleen nog maar hij is geweldig en mijn favoriet van dit moment

 2. 20 januari 2016 / 08:22

  Ziet er goed uit! Maar is hij inderdaad net zoveel beter dan het potloodje van essence? (of was het toch catrice… haal ze altijd door elkaar.)

  • 20 januari 2016 / 09:37

   Catrice volgens mij. Ik heb die ook! En ik wilde net hetzelfde vragen? Overigens vind ik de substantie van die van Catrice vreselijk, en ik ga ervan uit dat Benefits daar 100x beter in is…

   • 26 januari 2016 / 21:15

    Erg ik kende die helemaal niet. Ik was er naar opzoek maar kon alleen de glimmende highlighter vinden. Zit die toevallig alleen in het grote schap van catrice van die hebben ze hier bij mij niet. Ik vind de substantie erg fijn. Zacht maar wel een beetje vettig. Ik denk dat creamy het goede woord is. Zoals ik net zei tegen maris, ga kijken of ik hem binnenkort kan vinden dan laat ik het weten 🙂

  • 26 januari 2016 / 21:13

   Wauw eerlijk, ik ben gelijk gaan zoeken na dat je dit plaatste haha. Ik kende alleen de highlighter pen van catrice en die is glimmend dus dat was niet te vergelijken maar ik zie nu ook dat er inderdaad een catrice eyebrow lifter is! Binnenkort kijk ik of ik die kan vinden en ook kan uittesten. Daar ben ik inderdaad wel heel benieuwd naar dan!

 3. Heleen Schrijvershof
  20 januari 2016 / 09:51

  Mooi! En mooie foto’s 🙂

 4. 20 januari 2016 / 10:36

  Mooi effect! Zou ik ook eens moeten proberen!

 5. Esther
  20 januari 2016 / 11:16

  Handige review! Ik kende dit product van Benefit niet, wel een zelfde soort product van Anastasia Beverlyhills. Die vind ik echt heeel fijn! Heeft ook een beetje dezelfde verpakking als deze. Wel een beetje aan de prijzige kant, maar dat is 22 euro eigenlijk ook..

  Ik had laatst de concealer van Benefit geprobeerd, ook echt een heel mooi product! ken je die?

  • 26 januari 2016 / 21:18

   Dank je wel! Ja ik kende dit product ook niet tot ik de workshop had. Of in ieder geval kennen in de vorm van proberen en het nut ervan inzien 😉 . 22 euro is ook aan de prijzige kant hoor voor een potloodje.

   Welk concealer heb je geprobeerd? Ik ken er een aantal maar heb er nog geen in bezit helaas 😉

   • 28 januari 2016 / 18:22

    Geen idee meer hoe die heet! Van Benefit, een soort stick.. Lekker vaag haha, zegt het je iets?

    • 29 januari 2016 / 11:12

     haha maakt niet uit. Er zijn er twee in stick vorm Fake it up en play sticks. Beide heb ik nog nooit gebruikt. Heb woensdag op het event wel de erase paste gebruikt. Ik vond hem erg fijn zag er naturel uit.

 6. 20 januari 2016 / 12:18

  Ziet er mooi uit. Ik heb zo een soort potloodje van Catrice die vind ik ook erg mooi

  • 26 januari 2016 / 21:18

   Ja ik kende die helemaal niet erg zeg haha. Ik kende alleen de glimmende versie daarvan van Catrice. Ik ga van de week eens checken in het schap.

 7. 20 januari 2016 / 19:14

  Ziet er goed uit! Sindskort gebruik ik ook weer zo’n highlighter maar dan op mijn water lijn! Het zorgt toch wel voor een mooi en stralend effect! 🙂

 8. 20 januari 2016 / 19:14

  Ah wauw wat staat het goed! Ik ben ook helemaal overtuigd, prachtig product. <3

 9. 20 januari 2016 / 20:33

  Ziet er mooi uit! Dit product kon ik nog niet! -x-

 10. Kelly
  20 januari 2016 / 21:49

  De prijs is wat hoog, maar zo omgerekend is het wel een prima prijs! Ziet er heel erg mooi uit en mooie foto’s!

 11. 18 februari 2016 / 14:16

  Ik kende dit product eigenlijk nog niet, maar bij jou ziet het er wel goed uit! Heb eigenlijk nog nooit slechte reviews gelezen van Benefit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.