Deze schoenen zijn gemaakt om te twinnen met je kind!

Nu mijn kindjes nog klein zijn, 4 en 2 jaar, vind ik het maar al te schattig om met ze te twinnen. Vooral de oudste vindt het geweldig om dezelfde schoenen of kleding als mama aan te hebben. En dan vindt ze het nog leuker als haar broertje ook dezelfde of een bijpassende outfit draagt haha. Het bracht mij op een idee voor een blog met collage over schoenen die gemaakt zijn om te twinnen met je kindjes.

Deze vijf modellen zijn te dragen door jong en oud

Sinds mijn zwangerschappen en de opgelopen bekkeninstabiliteit loop ik bijna alleen nog maar op sneakers. De eerste schoenen in deze twinning lijst zijn dan ook, heel verrassend, sneakers. En daarnaast vooral aangevuld met andere platte schoenen. De meeste schoenen zijn unisex en zowel door mannen als vrouwen te dragen.

Deze schoenen zijn gemaakt om te twinnen

1. Vans heb je in verschillende kleuren en maten en ook daarin kun je geweldig twinnen. Hier thuis heb ik voor Perr al drie keer deze variant met klittenband gehad in het zwart. Ze zijn zo fijn! Of hij dat zelf ook vindt weet ik niet zo zeker, van het laatste paar heeft hij 1 schoen heel goed verstopt (of zal hij hem in de prullenbak gegooid hebben?) 😉 . Dus die kan hij helaas niet meer dragen.

Mimi heeft ook al meerdere keren Vans gehad. Een van haar eerste schoentjes waren zacht roze Vans met elastieke veters en afgelopen winter had ze de glitter Vans ook in het roze uiteraard. Ik heb zelf de zwarte met tijgerprint al jaren in mijn kast staan. Ze lopen echt als pantoffels dus die blijven in mijn kast tot ze helemaal afgedragen zijn.

2. Leuk gegeven, wij hebben nu alle drie Converse All Stars in het wit. Het staat ze zo leuk, zeker met een leuke lichte jeans zoals ik ze zelf ook graag combineer en hoe het hier op de foto staat. Wat ik eigenlijk nog leuker vind is de platform variant voor mijzelf. Dat het heel veel op elkaar lijkt, maar toch net een tikkie anders is. De kinderen hebben de Converse All Stars ook in het zwart trouwens. De platform variant daarvan staat nog op mijn lijstje 😉 .

3. Ik ben een grote UGG fan. Al sinds de middelbare school toen de Uggs hier eigenlijk nog niet eens te koop waren had ik ze al. In het begin startte ik met een paar neppers die ik samen met mijn tante had gevonden. Daarna ging ik al snel over op de echte en het bleef niet bij één paar. Ik heb zwarte, roze, bruine, grijze, donker groene, hoge en lage varianten gehad. De meeste helemaal afgedragen tot dat de zool versleten was, maar wegdoen vond ik moeilijk hahah. Ik heb nu nog 3 paar in mijn kast staan. Een heel mooi paar uit Amerika met Swarovski steen, de classic chestnut en de lage variant in het mosgroen.

Ik heb altijd gezegd als ik een meisje krijg, krijgt ze ook gelijk Uggs. Dat klopt ook, als baby heeft Mimi 3 paar Uggs gehad, maarja little did i know dat het aantrekken van schoenen bij sommige baby’s niet te doen is. Ze maakte altijd een bal van haar voet waardoor het echt onmogelijk was. Nu komt ze op een leeftijd dat het voor haar ook leuk is om de variant van op de foto te dragen en dat gaat zeker gebeuren!

4. Dr Martens is een merk wat ik zelf heel tof vind, maar wat ik toch steeds niet koop omdat ik bang ben dat het niet bij mij past. Ik koop ze zelf dus niet voor mijzelf, maar de kinderen hebben beide wel Dr Martens. Mimi zit inmiddels al aan haar 3e paar en Perr begint nu aan het eerste paar wat ooit van Mimi geweest is. Ze heeft meestal het model: pascal 1460 mono black. Deze is al te koop vanaf maat 22 tot en met maat 36! De prijs is voor die maten slechts € 84,95 en ze zijn regelmatig in de aanbieding te vinden.

Hetzelfde model is ook voor de grotere maten beschikbaar van 36 tot en met 44 dan zijn ze € 189,95. Hetzelfde model maar alleen dan van volledig leer (ook de binnenkant). Prijzig, maar net als de bovenstaande modellen doe je enorm lang met deze schoenen.

5. Deze schoenen doen mij denken aan onze zwangerschapsaankondiging zie de foto hieronder 🙂

baby announcement with dog

Wij hadden allebei al Timberlands en omdat we het geslacht nog niet wisten gingen we voor een neutrale aankondiging waarbij ik een paar baby Timberlands gekocht had. Mimi heeft ze uiteindelijk nooit gedragen, maar Perr wel. Het zijn de enige babyschoentjes die ik bewaard heb. Zoals je in de collage kunt zien zijn deze schoenen echt in elke maat te krijgen. Ik zag de peutervariant vorig jaar in de winkel staan bij Omoda, toen was Perr er nog te klein voor maar dit jaar zal hij ze misschien wel passen! Echt super stoere schoentjes voor die kleintjes.

Ik zou nog wel even door kunnen gaan over schoenen waarmee je kunt twinnen met je kleintje. Ik heb de meest populaire varianten op een rijtje gezet hierboven en ik ben benieuwd of jij nog andere leuke varianten kent.

En welke schoenen vind jij het leukste om te twinnen?

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.