Het geboortekaartje van Mimi

Eerder hebben jullie op mijn blog al een geboortekaartjes inspiratiepost kunnen lezen. Vandaag laat ik jullie eindelijk het eindresultaat zien van het geboortekaartje van Mimi!

Zelf geboortekaartjes ontwerpen

Er zijn zo verschrikkelijk veel leuke kaarten! Ik vond het erg lastig om een keuze te maken. Ik heb volgens mij elke site met geboortekaartjes wel bekeken, maar Made for Moments sprak mij het meeste aan. Na wat ontwerpen geprobeerd te hebben met onze gegevens, was ik toch niet helemaal tevreden. Uiteindelijk ben ik zelf een aantal kaartjes gaan ontwerpen. De eerste drie versies zagen er zo uit.

Geboortekaartjes hipDesign

Er is super veel mogelijk! Je kunt de vorm van de kaart kiezen en zelf teksten, afbeeldingen en achtergronden toevoegen. Ze hebben een uitgebreide databank, dus je kunt erg veel variaties maken. Uiteindelijk had ik de kaart ontworpen zoals hij nu is en heb toen een proefdruk besteld. Ik twijfelde heel erg over de kleur van de envelop en het materiaal van het papier. Gelukkig was ik blij verrast door het pakket wat ik binnen kreeg.

Naast het kaartje, ontving ik ook een pakket met daarin samples van alle soorten papier en kleuren van enveloppen die er beschikbaar zijn. Dit was super en zorgde ervoor dat wij niet oneindige proefdrukken hoefden te bestellen.

Geboortekaartje hipDesign

In eerste instantie bestelde ik de kaart al wel in het goede materiaal, maar die envelop, wauw! Ik had dus voor een gouden envelop gekozen alleen dit was wel heel erg goud ๐Ÿ˜‰ Het lijkt bijna okergeel met een mega glans. Op deze foto’s kun je het helaas niet goed zien, maar het was echt heftig haha. Uiteindelijk hebben we de gouden envelop ingewisseld voor een kraft variant.

Geboortekaartje hipDesign

Het geboortekaartje van Mimi

Ik had naast het geboortekaartje ook een kaartje gemaakt voor het kraamfeest wat wij gaan geven. Dit had ik bijpassend gemaakt bij de uitnodiging en net als het kaartje klaar gezet voor drukken. Toen Mimi geboren was hebben wij alles direct besteld.

Geboortekaartje van hipDesign nu Made for Moments Uitnodiging Kraamfeest Made for Moments

De enveloppen heb ik eerder ontvangen samen met deze leuke sluitzegels. Tijdens mijn verlof heb ik hier alle adressen al opgeplakt/geschreven. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om de verzending door Made for Moments te laten doen. Dan hoef je alleen maar een lijst met adressen aan te leveren en alles wordt voor je geregeld!

Geboortekaartje Made for Moments Geboortekaartje Made for Moments

Voor het kaartje van Mimi hebben wij uiteindelijk gekozen voor een langwerpig kaartje van oud-hollands papier. Op de voorkant alleen haar naam en geboortedatum, met heel subtiel kleine zacht roze ingekleurde hartjes. Op de achterkant heb ik de hartjes terug laten komen en daaronder haar gegevens en onze gegevens.

Geboortekaartje Made for Moments

Ik ben erg tevreden over Made for Moments. De levering van zowel de proefdruk als de kaarten zelf was binnen de gestelde termijn. Voor 18.00 besteld, de volgende werkdag in huis. Ik ben erg blij met het eindresultaat en eigenlijk wel heel erg trots op wat ik zelf ontworpen heb ๐Ÿ™‚ .

Wat vinden jullie van het geboortekaartje van Mimi?

Dit artikel bevat een product wat ik kado heb gekregen.

14 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 06:50

  Heel mooi kaartje! Leuk ook dat je het zelf ontworpen hebt. Maakt het nog specialer.

 2. Marielle
  12 maart 2018 / 06:50

  Is een heel kaartje geworden. Heerlijk rustig.
  Veel plezier op kraamfeest

 3. 12 maart 2018 / 07:21

  Wauw, echt een heel mooi, lief en stijlvol kaartje! Wat een mooie keuze en inderdaad extra bijzonder dat je het ook nog zelf hebt ontworpen!

 4. Suzanne
  12 maart 2018 / 07:53

  Heel lief. Wij gebruiken die website ook altijd. Voor de verjaardagen van Boaz en met kerst voor de kerstkaart. Hele leuke website

 5. 12 maart 2018 / 07:55

  Wat een ontzettend mooi kaartje! Leuk ook dat jullie de uitnodiging hebben laten matchen.

 6. 12 maart 2018 / 08:27

  Ah wat een leuk kaartje, zo schattig! ๐Ÿ™‚ Die hartjes en die kleurencombinatie is echt heel leuk.
  Je foto’s zijn alleen klein, wist je dat? Denk dat dat niet de bedoeling is ๐Ÿ™‚

  • 12 maart 2018 / 08:38

   Dank je wel! Dat is zeker niet de bedoeling, ik denk dat er dan wat mis is gegaan nadat ik de planning had aangepast vannacht. Gister op de computer waren ze wel goed. Ga ze zo gelijk aanpassen! Thanks voor het doorgeven!

 7. 12 maart 2018 / 09:37

  Wat een prachtig kaartje is dit geworden.

 8. 12 maart 2018 / 11:29

  Wat een mooi kaartje! En natuurlijk nรณg mooier dat je het zelf ontworpen hebt. ๐Ÿ™‚

 9. 12 maart 2018 / 12:06

  Oh supermooi kaartje. Wij hadden sluitstickers met de naam van ons zoontje op.

 10. 12 maart 2018 / 20:37

  Het lettertype is echt zo mooi gekozen! Daar hou ik van!
  Ook de styling is rustig, heeft iets heel koninklijks! Echt een prinsessen kaartje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.