Outfit | Hoe ik mijn rok rock in het najaar

Genieten in de najaarszon 

In mijn laatste shoplog liet ik jullie zien wat ik allemaal van mijn ouders heb gekregen voor onze reis naar Egypte. Ik wilde een aantal van deze items maar al te graag aan jullie laten zien in een outfit post. Het liefst wilde ik hier echt mooie foto’s van hebben en als ik dan iemand moet bellen is het mijn vriendinnetje Dees. Foto’s van haar heb je vast al eerder voorbij zien komen op mijn blog. In het voorjaar deed ze met mij een voorjaarsshoot tussen de herfstblaadjes haha! Wat waren dat prachtige foto’s geworden. Op een zonnige zaterdagochtend belde ik haar om te vragen of ze nog tijd had dat weekend. Wat een geluk ze had nog een half uur over voor dat ze een andere shoot had! Snel pakte ik de kleding bij elkaar die ik graag wilde laten zien en haastte me naar de Vesting van Hellevoetsluis. Dees heeft weer prachtige foto’s van mij en mijn outfit gemaakt. Ik geniet ervan om dit te bekijken ik hoop jij ook!

Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Outfit: Jane Norman, Primark, V&D
Alle foto’s zijn gemaakt door Desiree van Dees-Javu

Oké ik ben echt helemaal verliefd op deze rok. Ondanks dat je hierdoor niet de slankste persoon lijkt wat ik ook absoluut niet ben  staat het geweldig met deze mooie blouse erbij. Zoals je in de shoplog misschien gezien had, heb ik hem eigenlijk gekocht met een witte top erbij. Omdat ik wilde laten zien dat je deze rok ook aan kunt in de herfst heb ik hem met een zwarte blouse met lange mouwen gecombineerd. Eventueel kun je de open schoenen nog vervangen door high heels of enkellaarsjes.  Deze outfit is girly en past helemaal bij mij!

Top | Primark
Blouse | Primark
Rok | Jane Norman
Schoenen | V&D
Ketting | komt uit Londen
Bril | Specsavers

Wat vinden jullie van deze outfit? 

 

13 Reacties

 1. 23 oktober 2015 / 13:40

  Wat een mooie foto’s Lesley! Wat een liefelijk rokje is dat, mooi met die zwarte blouse erbij! 🙂

 2. 23 oktober 2015 / 18:42

  Ohh wat een mooie combinatie zeg, zo een zomerse rok met een zwart blouseje!

 3. 23 oktober 2015 / 20:13

  Ik snap dat je verliefd bent op die rok, wat een mooie kleur ook. Lief dat ze nog even foto’s van je wilde maken, het resultaat mag er zijn.

 4. Mama Kip
  25 oktober 2015 / 21:33

  Leuke rok! Ik hou van rokken en jurkjes en draag ze het hele jaar door, nu inderdaad met een lekkere dikke panty en laarzen. Staat je in elk geval heel goed!
  Mama Kip onlangs geplaatst…Reistips voor Londen met kinderenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.