MEGA REVIEW & WINACTIE | The Body Shop Kerstcollectie

In mijn eerdere blog: Introductie The Body Shop Kerstcollectie gaf ik jullie een preview van wat voor mooie producten er dit jaar allemaal in de kerstcollectie van The Body Shop zitten. In deze blog review ik een groot deel van de make-up producten uit de kerstcollectie. De volgende producten ga ik in deze blog reviewen:

Grote kerstcollectie review

De Metal Lip Liquids (3 kleuren), de twee palettes: We Rule The World en The Night is Mine, Pink Glitter Dust, Star Stamp Liner en de Make-up Setting Spray. Zoals je kunt zien heb ik de limited edition kiss my lips up make-uptas ook! Ik ben hier superblij mee, wat een schattig tasje om je make-up in mee te nemen als je op reis gaat. Hij is vrij groot en hard zodat de producten binnenin niet beschadigen tijdens je reis. Naast leuk dus ook nog functioneel!

The Body Shop kerstcollectie | Metal Lip Liquid

Ik reviewde eerder de Matte lip liquid van The Body Shop. Voor de kerstcollectie is The Body Shop met een Metal Lip Liquid gekomen. Metallic lipproducten zijn helemaal hip en geven mijn vooral een feestelijk gevoel.

De Metal Lip Liquid van The Body Shop is er in zes verschillende kleuren: Scarlet Steel, Russet Copper, Pink Nickel, Fuchsia Chrome, Plum Titanium en Rose Gold. Ik heb drie kleuren ontvangen om te testen.

Metal Lip Liquid The Body Shop Metal Lip Liquid The Body Shop

Van links naar rechts: Plum Titanium, Pink Nickel en Fuchsia Chrome.

Metal Lip Liquid The Body Shop

De verpakking van deze producten is al erg feestelijk! Een mooie glanzende verpakking brengt mij helemaal in de feeststemming.

Wat belooft The Body Shop met dit product?

Onze zachte lichtgewicht Metal Lip Liquid is gemaakt om zonder moeite op de lippen aan te brengen als en gloss. Na enige tijd droogt het product op met een velvet, metallic matte finish. Net als al onze andere producten zijn ook onze limited editions 100% vegetarisch.

Metal Lip Liquid | Swatches en look

Ik heb alle drie de producten geswatched en getest.

Metal Lip Liquid swatches The Body Shop

Van boven naar beneden: Plum Titanium, Fuchsia Chrome en Pink Nickel. 

Metal Lip Liquid swatch - The Body Shop

De Fuchsia Chrome op mijn lippen. Wauw! Dit spat er echt vanaf. Ook de andere kleuren zijn erg mooi. De Pink Nickel is wat meer richting nude dus wat rustiger. De Plum Titanium is ook echt een prachtige kleur, maar heeft in verhouding tot de Fuchsia Chrome een minder extreme metal glans.

Alle varianten brengen gemakkelijk aan op de lippen, na enige tijd droog het product op en zit het als een huis. Je kunt eten, drinken, wat je maar wilt en pas na een uur of 5 tot 6 vervaagt het product ineens snel van je lippen. Ik ben zeer enthousiast. Kijk die mooie glans ๐Ÿ˜€ . Het enige nadeel wat ik over dit product te melden heb is dat ik vind dat het mijn lippen wel uitdroogt. Dus goed scrubben en verzorgen tussendoor!

The Body Shop kerstcollectie | We Rule The World & The Night is Mine Palette

In The Body Shop kerstcollectie zitten ook twee palettes: We Rule The World en The Night is Mine. Met beide producten maak je een feestelijke look, maar op een hele andere manier.

We Rule the world palette & The Night is mine palette - The Body Shop

The Body Shop kerstcollectie | We Rule The World Palette

Het We Rule The World palette zit verpakt in een mooie stevige verpakking die is ontworpen door House of Holland. Een Limited Edition palette wat speciaal is uitgebracht voor deze kerst.

We Rule the world palette - The Body Shop

Met dit palette kun je een complete look creëren. Op de achterkant van de verpakking staat aangegeven welke kleur je waar kunt gebruiken en hoe je het moet aanbrengen. Erg gemakkelijk!

We Rule the world palette - The Body Shop

Het We Rule the World palette is het palette waar je de lichtste look mee creëert. Het palette bevat drie heldere, levendige oogschaduws in matte en glanzende tinten, één lipstick en highlighter. Het palette is cruelty-free en 100% vegetarisch.

We Rule the world palette - The Body Shop

Bovenin zitten de drie oogschaduws, links onderin een lipstick en rechts onderin de highlighter. Er zit in het palette een spiegel, maar geen kwastje om de producten aan te brengen. Persoonlijk vind ik dat niet erg, omdat ik die toch meestal niet gebruik.

The Body Shop kerstcollectie | The Night is Mine palette

Ook The Night is Mine heeft een stevige verpakking die er prachtig uitziet. Ook deze is ontworpen in samenwerking met House of Holland.

The Night is Mine Palette - The Body shop Kerstcollectie The Night is Mine Palette - The Body shop Kerstcollectie

Het The Night is Mine palette is het palette waarmee je de donkerste look creëert. Het palette bevat drie mooie donkere oogschaduws in matte en glanzende tinten, één lipstick en een highlighter. Ook dit palette is cruelty-free en 100% vegetarisch. Net als bij We Rule The World wordt ook hier op de achterkant aangegeven hoe je het palette kunt gebruiken voor een volledige look.

The Night is Mine Palette - The Body shop Kerstcollectie

Bovenin zitten de drie oogschaduws, links onderin een lipstick en rechts onderin de highlighter.

We Rule The World Palette & The Night is Mine Palette | Swatches & look

Hieronder de swatches van het product!

We Rule the world palette & The Night is mine palette swatches- The Body Shop

Links zie je het The Night is Mine palette, tussenin de eyeliner waar ik het hieronder over ga hebben en daarnaast het We Rule The World palette. Bij de eerste swatches was ik erg verrast over het goede pigment. Zowel van de oogschaduws, als van de highlighter en de lipstick.

We Rule The World zorgt voor een mooie subtiele feestlook. De blauwe kleur is daarbij erg intens en zorgt ervoor dat mijn blauwe ogen mooi geaccentueerd worden. Zeker in combinatie met de koele roze lipstick kleur. Je kunt de look iets feestelijker maken door je ogen net iets meer aan te zetten met de blauwe kleur. Hij is wel erg gepigmenteerd dus voorzichtig aan ๐Ÿ˜‰ .

The Night is Mine Palette - The Body shop Kerstcollectie

Ik heb hierboven de look gemaakt met The Night is Mine palette. Een echte mooie feestlook. Ik vond wel tijdens het gebruik van het palette dat de oogschaduws allemaal redelijk op elkaar lijken. Toch vind ik de look erg mooi geworden. Ik ben vooral ook erg fan van de highlighter en de lipstick die erin zitten.

Beide oogschaduw palettes vind ik een aanrader. De oogschaduws werken fijn en vooral de lipsticks en highlighters zijn erg mooi! Alle kleuren hebben een goed pigment. Persoonlijk vind ik We Rule The World het mooiste palette. Ik vind dat palette net iets veelzijdiger, je kunt hem zowel overdag voor je werk gebruiken als voor een feestje.

The Body Shop kerstcollectie | Star Stamp Liner

De Star Stamp Liner is een dubbele eyeliner. Aan de ene kant heeft de eyeliner een sterretjes vorm en aan de andere kant een flexibele eyeliner punt.

Star Stamp Liner The Body Shop

Hieronder de twee verschillende punten.

Star Stamp Liner The Body Shop Star Stamp Liner The Body Shop

Bij de swatches van de oogschaduws heb je ook de swatches van dit product kunnen zien. De liner is goed zwart qua kleur en ligt lekker in de hand. Wat ik zelf wel jammer vind en iets om op te letten is dat je met het stempelen van de sterretjes niet te hard drukt. Je moet exact de juiste druk geven om hem mooi afgedrukt te krijgen zonder lijntjes. Ik vind het wel echt een leuk product en met de sterretjes kant kun je een leuke feestlook maken!

The Body Shop kerstcollectie | Glitter dust

Glitters, ik hou ervan ๐Ÿ™‚ . The Body Shop heeft dit jaar in de kerstcollectie een Glitter Dust. Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Pink Glitter Dust en Gold Glitter Dust.

Glitter Dust - The Body Shop

De verpakking waar dit in zit is alleen al erg feestelijk! Een transparant sterretje met binnenin de kleur glitter waar je voor gekozen hebt. Ik koos uiteraard voor roze. Als je het dopje eraf draait kun je de glitters er zo uitschudden.

Glitter Dust - The Body Shop

Je kunt de glitters gebruiken voor wangen, decolleté en haar. Ik heb ze zelf ook gebruikt op mijn lippen. Na het aanbrengen van de lipstick heb ik een deel van de glitters op mijn lippen aangebracht over de lipstick. Geeft een leuk speels effect. De glitters hoef je niet vast te plakken ze blijven al snel goed zitten. Hou je van glitters voor een feestelijke kerstlook? Dan is dit product erg leuk om te gebruiken.

The Body Shop kerstcollectie | Make-up Setting Spray

Als je look klaar is kun je het afmaken met een make-up setting spray. Ik heb dit product ooit eerder van Etos eigen merk gehad en dat vond ik echt verschrikkelijk. Ik kreeg daarbij een hele plens setting spray over mij heen en merkte niet echt dat het wat deed voor mijn make-up. Ook duurde het heel erg lang voordat het in mijn huid trok.

Make up setting spray the body shop

Dit product sprayt fijner. Houd de spray een stukje van je gezicht af (ongeveer armlengte) en spray over je gehele gezicht. Het trekt er redelijk snel in wat erg fijn is! Ik heb echt het idee dat dit product er ook echt voor zorgt dat alles beter blijft zitten. Vooral mijn foundation, blush en highlighter blijven een stuk langer goed zitten. Ook voelt je gezicht met deze spray net even verzorgder aan gedurende de gehele dag.

The Body Shop kerstcollectie | Eindoordeel

Over de meeste producten in deze review ben ik erg enthousiast. De producten hebben allemaal een mooie feestelijke verpakking, zijn stevig en hebben een goede kwaliteit. Veel van de producten hebben een lange houdbaarheid en blijven erg goed zitten. Het ene product vind ik iets meer op de kerst gericht dan het andere product. Ook een fijne gedachte dat je de producten na de feestdagen ook nog kunt blijven gebruiken ๐Ÿ˜‰ .

Mijn favorieten uit deze collectie zijn de metal lip liquids, de oogschaduw palettes en de pink glitter dust! Vooral de oogschaduw palettes & lipproducten heb ik de afgelopen tijd veel gebruikt.

The Body Shop Kerstcollectie | Winactie

Ook jij kunt een aantal producten uit de kerstcollectie ontvangen! Ik ga namelijk dit onderstaande setje weggeven. Incl. een aantal bathbombs uit de kerstcollectie.

Hoe doe je mee?

Wil jij graag meedoen met de winactie voor dit leuke pakket? Het is heel makkelijk, volg de onderstaande stappen en je doet mee!

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie. Naar welk item uit dit pakket kijk jij het meest uit?

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: FacebookTwitterInstagram of Bloglovin. Geef ook even in jouw reactie aan op welke kanalen je mij volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met 10 december 2017. De winnaar krijgt in de week van 11 december bericht, precies op tijd voor de feestdagen ๐Ÿ™‚ .

Wat vind jij van The Body Shop Kerstcollectie?

Deze blog bevat producten die ik heb ontvangen ter review

51 Reacties

 1. Frederika
  27 november 2017 / 07:41

  Wat een leuke recensie, de kerst komt nu wel heel dichtbij! Ik volg je op Instagram, en doe graag mee met de winactie.
  Het meest leuke om te winnen lijkt me de setting spray ( gebruik nu Urban decay van Skindinavia, maar verkopen ze alleen bij Sephora, dus tijd voor een product wat dichter bij huis te koop is :-).
  Dank voor de blog, ik blijf je volgen!

 2. 27 november 2017 / 07:42

  Super leuke actie gek op make -up kan niet zonder lipgloss.

 3. Yasmin Verhoogt
  27 november 2017 / 08:32

  Super leuke producten voor de kerst. Ik ben vooral benieuwd naar de metal lip liquids en de glitter dust. Ik gebruik niet vaak losse glitter, maar voor de feestdagen kun je er flink mee uitpakken denk ik!! Ik doe graag mee met je winactie! Ik volg je via instagram.

 4. Maria
  27 november 2017 / 08:54

  Ik volg je op Bloglovin. De De Metal Lip Liquid in Plum Titanium wil ik ook hebben!

 5. Lonneke (lonnerrr)
  27 november 2017 / 09:07

  Oeeh wat een mooie spullen allemaal en toffe recensie. Ik doe uiteraard mee met de winactie en kijk vooral uit naar de lipliquid. Ben enorm benieuwd. Als ie zo goed blijft zitten kan ie wel een kerstdiner mee! ๐Ÿ™‚ (ik zou bijna vergeten dat ik deze week eerst nog een surprise en 15 gedichten moet maken ?)
  Verder volg ik je op alle socialmediakanalen.

 6. 27 november 2017 / 09:19

  Wat een mooie producten zitten daarbij en prachtige foto’s heb je er ook van gemaakt! Ik heb je review met veel plezier gelezen. Ik vind die eyeliner met de ster heel gaaf, maar ben ook fan van de oogschaduws. Inderdaad perfect voor de kerst, maar ook voor een avondje uit of een afspraak voor werk ๐Ÿ™‚
  Ik zou graag een kansje wagen voor de toffe prijs. Ik volg je op Instagram, Twitter, Facebook en Bloglovin.

 7. 27 november 2017 / 09:30

  Wat een geweldige producten! Ze zien er zo goed uit <3
  Ik ben heel erg benieuwd naar de palletjes. Zien er super uit!
  Ik doe graag mee met de review, ik volg je overal. <3
  Liefs,
  Evelien

 8. 27 november 2017 / 09:36

  Wat een leuke winactie, ik kijk het meest naar uit naar de metal lip liquid. Het is zo’n prachtige kleur namelijk.
  ik volg je op alle kanalen

 9. Natascha de rooij
  27 november 2017 / 09:42

  Leuk! Ik doe mee. De setting-spray lijkt me fantastisch! Ik heb zoโ€™n spray nog niet in mijn make-up colllectie, maar het lijkt me super als alles wat beter blijft zitten. Leuk om via een winactie kans te maken dit product eens te proberen.

  • Natascha de rooij
   27 november 2017 / 09:43

   Ik volg je via instagram trouwens ?

 10. ilsiee prins
  27 november 2017 / 09:55

  Wauw ziet er goed uit.. Wat een prachtige kleurtjes! ๐Ÿ˜‰
  Ben reuze benieuwd hoe ze mij zullen staan en doe dan ook graag mee met deze leuke winactie..
  En die bath bombs, ideaal om ff te relaxen tussen de drukke dagen door!
  Groetje Ilsiee

 11. Lisette Kleiweg
  27 november 2017 / 10:35

  Wat mooi, ik doe mee ! Ik kijk vooral uit naar de Metal Lip Liquid, het effect is zo feestelijk ??
  Ik volg je al, op Bloglovin , Facebook en Instagram โ˜บ๏ธ??

 12. 27 november 2017 / 11:14

  Wat een mooie collectie! Het zijn echt hele mooie producten. Ik laat deze winactie even langs me voorbij gaan, want ik heb zelf geen bad, dus dan kan je beter iemand anders blij maken met het gehele pakketje!

 13. Vanessa
  27 november 2017 / 11:34

  Wat een leuke Blogger om te lezen. Zeker als make-up barbaar. Oftewel ik ben altijd pipo als ik het probeer. De mooie lippen zou ik dol graag met de feestdagen willen hebben en deze kleur is helemaal IK.
  Dit setje zou ik daarom dan ook graag willen proberen. Ik volg jou via Facebook ?

 14. 27 november 2017 / 13:06

  Wat een prachtige, feestelijke producten! Ik word er helemaal enthousiast van <3

 15. 27 november 2017 / 13:26

  Wat een mooie foto’s, uitgebreide review รฉn mooie look! Lekker feestelijk! Natuurlijk doe ik heel graag mee aan de winactie. Ik volg je op zowel Bloglovin’ als op Instagram!

 16. Marian B
  27 november 2017 / 13:38

  Wat een mooi pakket, ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de Metal Lip Liquid Pink Nickel. Een fijne review met goede foto’s trouwens. Ik volg op Bloglovin en gedeeld op G+

 17. Eveline Vrij
  27 november 2017 / 16:23

  Hoi Lesley!

  Ik vind het super leuk om je blog te lezen maar reageer er meestal niet op.
  Als ik dit pakket zou mogen winnen kijk ik het meeste uit naar de glitters en de sterstempel. Super leuk ook voor oud en nieuw!
  Heel veel geluk met jouw zwangerschap!

  Groetjes Eveline

 18. 27 november 2017 / 20:15

  Ooooooooh… nu baal ik dat ik niet de lipsticks gekocht heb… wat een mooierds!en dan het oogschaduw palette! Die is prachtig! Ik ga heel hard duimen! Dus ja ik die mee! Ik volg je op twitter en instagram dat weet ik zeker! ?

 19. Bodil
  27 november 2017 / 21:53

  Ooh, de METAL LIP LIQUID Fuchsia Chrome, I love it!!! (Ook via Bloglovin’ ๐Ÿ˜‰ )
  Prachtige foto trouwens! ๐Ÿ˜€

 20. 27 november 2017 / 23:09

  Ik kijk het meest uit naar de Fuchsia Chrome Metal Lip Liquid ๐Ÿ˜€ en ik volg je al een tijdje via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers

  Groetjes Linda

 21. Claudia Diependaal
  27 november 2017 / 23:48

  Mij kun je zeker blij maken met deze Plum Titanium.

 22. 28 november 2017 / 06:10

  Wow, als die metal lip liquid mij net zo goed staat als jou dan wil ik die heel graag winnen. Ik volg je al een hele tijd via insta, twitter en facebook.

 23. Wendy van Zetten
  28 november 2017 / 08:00

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit prachtige pakket willen winnen om deze koudere dagen elke dag stralend te mogen beginnen I Love Lipgloss waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen ????#Spannend fijne dinsdag ?

 24. 28 november 2017 / 09:22

  Wat een prachtige collectie?. De metal liquid lipsticks zijn mooii. Ik doe graag mee. Ik volg je al op Bloglovin’. Heel veel succes aan iedereen โค๏ธ

 25. melissa
  28 november 2017 / 10:28

  Wat een prachtige collectie en pakketje zeg. ik kijk echt uit naar de metal liquid lipsticks; die zien er (bij jou iig) prachtig uit! ik volgde al via fb. fijne dag.

 26. Marina
  28 november 2017 / 12:02

  Wat een superactie! Ik kijk het meeste uit naar de lipstick ? eigenlijk wel naar alle producten ? ik doe dus heel graag mee! Kan ik mijn dochter mee laten genieten!

 27. Corinne de Graaf
  28 november 2017 / 14:19

  Ben benieuwd naar de make up setting spray.

 28. 28 november 2017 / 15:22

  De fuchsia chrome metal staat je geweldig icm met je blonde haar, die zou ik ook graag willen hebben. Dat knalt ook vast mooi bij mijn bruine bos. Ik ding graag mee ๐Ÿ™‚
  Ik volg/like je op Facebook (al een tijdje ๐Ÿ˜‰ ).

 29. Annabel
  28 november 2017 / 17:41

  Over een half jaartje ben ik afgestuurd als juf. Door een fulltime onbetaalde stage, helaas minder geld. Leuk als ik dan wat voor mijzelf krijg. Volg je op facebook!!

 30. Hannah Kagenaar
  28 november 2017 / 18:48

  Wauw super die Glitter dust! Volg je nu ook op FB/insta ๐Ÿ™‚ Doe heel graag mee, mooi voor bij het diner, leuk

 31. Anne Laros
  28 november 2017 / 19:47

  Ooooo wat ben ik benieuwd naar de Metal Lip Liquid….Wat zou dit geweldig zijn voor de Kerst! En een heel leuk kado voor mijn verjaardag op 19 December, dus ik ga heeel hard duimen!

  Liefs Anne

  Mee gedaan op Facebook, Instagram en Twitter

 32. 29 november 2017 / 18:18

  Mooie lijn idd. Volg je op bijna alles. Vind de oogschaduw wel erg mooi.
  Ben benieuwd of ze net zo goed is als mijn eigen merk.
  Groetjes

 33. Gerdien
  29 november 2017 / 21:19

  Ik doe mee en ik kijk het meeste uit naar de lipsticks zulke mooie kleuren ??โค?

 34. 29 november 2017 / 22:27

  Wat een leuke en uitgebreide review. Ik ben erg benieuwd maar de lip liquid en de setting spray

 35. Anita te Gussinklo
  30 november 2017 / 09:43

  De metal lip liquids zien er wel heel goed uit.
  Ik loot graag mee naar dit pakket en volg je ook op Facebook,Twitter & Instagram

 36. 30 november 2017 / 09:53

  Duidelijke review! Ik vind vooral de Plum Titanium lipstick en het The Night Is Mine palette erg mooi. Ik doe niet mee omdat dat knalroze m’n ding niet is, maar wil wel iedereen ontzettend veel succes wensen!

 37. 30 november 2017 / 14:02

  wat een feestelijke items allemaal, super leuk! die oogschaduw ziet er ook goed uit. leuk zeg!

 38. Paula
  30 november 2017 / 20:25

  Oeh… The night is mine ๐Ÿ˜‰

 39. 2 december 2017 / 10:12

  Het meeste kijk ik uit naar MAKE-UP SETTING SPRAY. Ik moet dat echt eens gaan gebruiken. The Body shop heeft zo’n fijne spullen altijd. Ik volg je al even op Twitter en Instagram :-).

 40. 2 december 2017 / 14:22

  Oh wat zou ik graag meedoen! Ik volg je op Instagram en de liquid lipstick lijkt me wel het leukst. ๐Ÿ™‚

 41. Oma Will
  4 december 2017 / 16:40

  Wow, wat een fijn Kerstpakketje
  Maakt mijn Kerst nu al goed.
  Mijn voorkeur gaat uit naar The Night is Mine Palette.
  Graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

 42. Yvonne Drenth
  4 december 2017 / 19:14

  Toffe actie! ๐Ÿ˜€ Ik kijk vooral uit naar beide oogschaduw palettes en doe dan ook graag mee! ๐Ÿ˜€

  Ik volg je op Twitter, Instagram en Bloglovin’. ๐Ÿ˜‰

 43. Nicke Meijerink
  4 december 2017 / 20:19

  Wat een heerlijk kerstpakket, super gaaf! Zo kunnen we lekker het nieuwe jaar in:) Het meest kijk ik uit naar de Star stemp liner, vooral leuk met kerst! Ik volg je op Facebook! Alvast hele fijne feestdagen ๐Ÿ˜€

 44. Lieke van Veen
  5 december 2017 / 17:37

  Wat een mooie look heb je gemaakt! De producten lijken me allemaal erg mooi, maar ik ben toch het meest benieuwd naar de oogschaduw paletten.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24), Twitter (_liekeee) en http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  Ik doe heel graag mee.

 45. Daan
  5 december 2017 / 21:27

  Ik ben erg benieuwd naar de Glitter dust!

 46. Lynn Mahieu
  6 december 2017 / 21:11

  Ik maak graag kans om dit mooie pakket onder de kerstboom te leggen voor mijn schoonzus die veel van verzorging en make-up houdt! Ik volg je via twitter.

 47. Merel
  6 december 2017 / 22:35

  Leuk! Ik doe zeker mee. Ik kijk eigenlijk naar alle items wel uit, ben erg benieuwd ๐Ÿ™‚
  Ik volg je op bloglovin!

 48. Emmy Oster
  7 december 2017 / 18:00

  Mooie spulletjes allemaal die heel erg welkom zijn! Dol op lipgloss.

 49. Emmy Oster
  7 december 2017 / 18:02

  Oh ik volg je maar heb andere namen op Instagram en Twitter….

 50. Viena Gudde
  10 december 2017 / 17:09

  Om te beginnen, ontzettend leuk blog, ik volg je op instagram,( vientjuh_ )Ik ben zelf altijd opzoek naar goede recensies van mensen, die een beetje betrouwbaar zijn. zo heb ik heel veel foundations gekocht voor de “droge huid” die zogenaamd totaal niet flakey zouden worden, omgekeerde dus dan wat er beweerd werd. maar alle producten die ik naar aanleiding van jou recensies heb gekocht zij altijd precies goed.
  ik zou graag Het The Night is Mine palette willen proberen. Ik heb zelf licht blauwe ogen en zou hier prachtige kerstlooks mee kunnen maken, gecombineerd met mijn MAC lipstistick captive dat net subtiele kleurtje die bij mij een hele dag blijft zitten.
  Zelf ben ik gek op make-up looks als verpleegkundige vind ik het mij net dat beetje extra uitstraling doen geven en zou dit natuulijk prima kunnen doen elke dag met zo’n prachtig pakket ๐Ÿ˜€
  Ik wil ieder alvast prettige feestdagen toewensen en succes wensen om de juiste kerstlook te kunnen vinden

  en die strarstamp eye liner -> Wat is dat leuk bedacht!!! fantastisch ik denk dat mijn nichtjes dat ook ontzettend leuk zouden vinden!!
  Ik ben zo te zien net op tijd met mijn reactie! hahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.