Outfit | Shine bright!

Shine bright met Just D. Daydream

Voor een avondje uiteten had ik me lekker opgetut. Het was een vrij koude zondagavond dus kon ik mijn nieuwe Jacky Luxury broek en jas aan die ik laatst kocht bij de sample sale! Samen met mijn vriend en een bevriend stel liepen we door de Witte de Withstraat in Rotterdam. Ik was betoverd door dit mooie schilderij wat in een van de etalages hing. Mijn vriendinnetje vroeg of ik voor dit schilderij geen outfit post wilde maken?! Ik had helaas geen fototoestel bij me, maar wel mijn iPhone. Ze wilde me maar al te graag op de foto zetten en had er zo een lol in! Ze zei steeds tegen iedereen die voorbij liep ‘We zijn aan het bloggen hoor..” haha. Dit zijn dus de eerste foto’s gemaakt zonder echt fototoestel. Ik vind ze nog best leuk/ goed qua kwaliteit geworden. Veel plezier met kijken en lezen!

Lucardi Just D. DaydreamLucardi Just D. Daydream
Lucardi Just D. Daydream
Lucardi Just D. Daydream

De nieuwe items van Jacky combineerde ik met mijn witte River Island blouse en witte Nike Air Force 1 07 low gympen. Om het af te maken draag ik een ketting van GRRRL, mijn favoriete Guess Horloge, een geërfde ring van mijn overgrootmoeder en een prachtige armband die ik ontving van sample sale.

Lucardi Just D. DaydreamLucardi Just D. Daydream

Nog even extra ingezoomd op de armband. Het is een stalen slavenarmband in de kleur rose. De munt in de armband kun je draaien waardoor je telkens een nieuwe look kunt creëren. Ik vind persoonlijk de tekst erg mooi en draag die kant het meest. Shine Bright, iedereen heeft het recht om te stralen en dat moet je ook zeker doen! Deze armband geeft mij met deze tekst net dat beetje extra kracht wat ik soms nodig heb!

De armband heeft een handige sluiting. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst niet door had dat hij er zat. Combinatie van blond en geen bril op denk ik ๐Ÿ˜‰ .  Na ongeveer 10 minuten proberen, een hele blauwe en beurse hand liep ik richting Tiem en die klikte hem zo open haha. Dat geeft dus wel aan hoe sterk hij is want hij is geen een keer tijdens het proberen bij mij open gegaan. Nu ik het eenmaal door heb kan ik hem makkelijk zelf om doen en ook weer af doen.

De gehele collectie van Just D. daydream bestaat uit een variatie van soort gelijke armbanden en kettingen. Je hebt ze met een vaste bedel zoals ik heb maar ook met een bedel die je eraan kunt hangen. Hiermee kun je dan elke keer wisselen van bedel wat ook leuk is! De kleuren waarin de armbanden te verkrijgen zijn, zijn rose en zilver. Momenteel heeft Lucardi op deze collectie een introductiekorting van 10%.

Outfit

Broek | Jacky Luxury
Schoenen | Nike Air Force 1 low 07 wit
Blouse | River Island
Jas/vest | Jacky Luxury sample sale
Ketting | GRRRL
Armband | Just D. daydream via Lucardi*

edit oktober 2015 – de jas die ik in de sample sale kocht bij Jacky Luxury is uit de huidige collectie. Je kunt hem nu online kopen voor € 169,95. 

Wat vind jij van deze prachtige armband en totale look? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

11 Reacties

 1. 26 augustus 2015 / 07:32

  wat een leuke outfit om te zien, lekker vrolijk en toch stoer…de armband is echt heel erg mooi en zeker wel mijn smaak….

 2. 26 augustus 2015 / 07:33

  Wat een super leuk vest zeg staat je geweldig en ik vind die ringen ook fantastisch

 3. 26 augustus 2015 / 08:10

  Oh die ringen zijn super! En door dat jasje heb ik nu echt zin gekregen in de herfst.

 4. 26 augustus 2015 / 08:51

  Ik vind het echt een hele geslaagde outfit. Gewoon heel gecombineerd, en de sieraden maken het af ๐Ÿ™‚

 5. 26 augustus 2015 / 09:49

  Oh fijne outfit, dit zou ik ook dragen. Heel leuk gecombineerd.

 6. 26 augustus 2015 / 10:07

  Wat een leuk vest! Dat kijkt me zรณ fijn zitten!

 7. 26 augustus 2015 / 11:01

  Gave armband! Leuke foto’s ook en vind je outfit ook super leuk, en natuurlijk is de kwaliteit van de foto’s goed, Iphone is de bom! ๐Ÿ˜‰

 8. Ismay
  26 augustus 2015 / 13:02

  Leuke outfit! Die jas vind ik echt heel erg mooi! Dat printje is geweldig <3

 9. 26 augustus 2015 / 22:07

  Wat super lief dat ze foto’s wou maken! Heerlijk zo’n vriendin ๐Ÿ™‚
  Ik vind je er trouwens echt onwijs leuk uitzien. Het lijkt echt perfect bij je te passen. Je straalt helemaal ๐Ÿ™‚

 10. 28 augustus 2015 / 11:29

  Je nieuwe jas staat je zo goed! Ik vind je jeans trouwens ook erg leuk ๐Ÿ˜€

 11. 11 september 2015 / 14:23

  Leuke foto’s! De armband vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.