Outfit | ZOOmer outfit in een dierlijke omgeving

ZOOmeravond in Blijdorp, mijn outfit 

Ik heb al zo een drie jaar een abonnement op Diergaarde Blijdorp. Voor slechts 70 euro per jaar kun je zo vaak je maar wilt de dierentuin bezoeken. Daarnaast steun je de diertjes en is er een aantal keer per jaar een extra openstelling voor abonnementhouders. Zo zijn er in de zomer een aantal avonden, ZOOmeravonden, waarop Blijdorp tot half tien open is en je een kijkje achter de schermen kunt nemen. Donderdag 6 augustus was de eerste ZOOmeravond van het jaar, ik was natuurlijk van de partij en vond het gelijk een mooie kans voor mijn volgende outfit post!

Wat draag ik?

De waterval blouse en de short heb ik al een aantal jaar maar zijn nog steeds favoriet. Ik draag de waterval top het hele jaar door en de short in de zomer erg graag! Het vest kocht ik twee maanden geleden bij de Primark in de sale voor 5 of 6 euro. Hij zit heerlijk en ik draag hem echt regelmatig! De ketting is van de nieuwe webshop grrrl.nl. GRRRL is een nieuw Engels woord en betekent: “A young woman regarded as independent and strong or aggresive.” Het past goed bij mij en het thema van dit blog vind je niet? Dit is een zacht roze what else? edelsteen. Daarnaast draag ik mijn oude vertrouwde Birkenstocks en mijn grote liefde: Vintage Louis Vuitton Speedy 30. Veel plezier met kijken!

Dierentuin outfit GRRRL kettingDierentuin outfit Dierentuin outfit Dierentuin outfit

Priarihondje Dierentuin outfit

Outfit 

Top: Herfst/winter 2012 |  via Diordie
Short: Lente/zomer 2013 |  via Diordie
Vest: Lente/zomer 2015 | via Primark
Ketting: Zomer 2015 | Little Rose for You via GRRRL.NL*
Schoenen: Birkenstock Madrid lak wit
Tas: Vintage Louis Vuitton Speedy

Wat vind jij van deze look? 

25 Reacties

 1. 19 augustus 2015 / 07:12

  Wat een leukerd van een outfit zeg. Je broekje en wow die ketting. I like

 2. 19 augustus 2015 / 08:03

  Wat een mooie ketting en de vloer op de vierde foto is ook echt geweldig!

 3. 19 augustus 2015 / 09:02

  Wat een prachtige ketting en wat een mooie locatie om foto’s te maken! <3

 4. 19 augustus 2015 / 10:23

  Leuke outfit, vooral je ketting vind ik erg leuk! Wat voor tekst staat er trouwens op je voet? Het ziet er uit als een mooie tattoo πŸ˜€

  • 25 augustus 2015 / 16:57

   Hoi Kimberley! Dank je wel! Er staat: One Step At A Time. Hij is ook erg mooi! Ik heb nog twee andere. Ze hebben allemaal een mooie betekenis. Een vlinder bij mijn lies en op m’n zij een Lotus met Everything happens for a reason. Wil er ooit nog een post over schijven πŸ™‚

 5. 19 augustus 2015 / 10:41

  Lekker zomers outfitje, leuk! En wat een lief beestje op de een na laatste foto <3

 6. 19 augustus 2015 / 10:51

  Leuke outfit, lekker zomers al is het vandaag een beetje koud denk ik πŸ™‚

 7. 19 augustus 2015 / 11:43

  Hah die foto van dat beestje, zo lief. Ik vind je ketting heel mooi en je broekje is ook tof πŸ™‚

 8. EsmΓ©e
  19 augustus 2015 / 13:16

  je ketting is prachtig!

 9. 19 augustus 2015 / 13:39

  Super leuke foto’s en mooie outfit!
  Die foto van dat eekhoorntje (denk ik dat het is) is echt geweldig :’D

  • 25 augustus 2015 / 17:02

   Haha het is een Prairiehondje πŸ™‚ Gaaf he! Hij kwam zo dichtbij ik dacht dit is mijn kans haha πŸ™‚

  • 25 augustus 2015 / 17:01

   Dank je wel! Ik ben er ook super blij mee! Ik heb hem echt al vaak gedragen hij staat zo chic overal bij πŸ™‚

 10. 19 augustus 2015 / 21:42

  Leuke outfit πŸ™‚ dat shortje is helemaal mijn ding. En die ketting maakt het af, I like! Wij hebben ook een abo op een dierentuin, super leuk dat je zo vaak kunt gaan als je wil.

 11. 19 augustus 2015 / 22:49

  Wat zie je er mooi uit! En leuk zeg zo een abonnement πŸ™‚ Ik zat er ook aan te denken om een abo te nemen op Dierenpark Amersfoort, maar dat is toch net wat te ver weg om er vaak heen te gaan

  • 25 augustus 2015 / 17:00

   Dank je wel Kim πŸ™‚ Ja ik vind het ook zo leuk! Nu is het kleine olifantje weer geboren dus ga ik daar binnenkort even naar kijken. Je kunt zo lekker even voor een uurtje of twee gaan. Soms ga ik ook wel eens daar heen om een ijsje te eten en gewoon lekker rond te lopen ipv bijv. het park πŸ™‚ Mocht je ooit dichterbij wonen zou ik het zeker doen!

 12. 20 augustus 2015 / 21:16

  wat een leuke foto’s heb je weer …heerlijke zomerse outfit, leuke lokatie en een heel leuke ketting….

 13. 21 augustus 2015 / 15:23

  Leuke outfit! Ik ben al zo lang op zoek naar zo’n soort shortje… Laatst kwam ik er 1 tegen die helemaal mijn smaak was, maar helaas hadden ze alleen nog maar kleine maatjes…

  • 25 augustus 2015 / 16:58

   O vervelend he! Ja meestal vind je ze bij van die kleine boetiekjes. Ik heb deze vorig jaar gekocht. Elke die ik dit jaar paste was ook niet mijn goede maat helaas. Dus of de maten zijn kleiner geworden of mijn billen extreem dikker haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.