Review | MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette

Tijdens mijn bezoek aan Londen in juli vond ik dit palette bij Superdrug: MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow palette. Naast deze kleur zijn er nog 5 andere kleuren beschikbaar. Totaal bestaat deze serie uit drie palettes met matte kleuren en drie met shimmers. Ik was vooral erg benieuwd naar de glimmende kleuren en deze was daarbij mijn favoriet. In deze blog vertel ik je of dit palette de moeite waard is of niet. Ik vind het met MUA tot nu toe of geweldig, of helemaal niks. We gaan het zien!

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette | De verpakking

Het product zit in een zwart doosje met een doorschijnende voorkant. Erg handig, zo kun je alle kleuren direct goed zien.

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette

Op de achterkant staat de naam van het product en wordt aangegeven wat je van het product kunt verwachten.

6 heerlijk zachte en zijdeachtig parelmoer oogschaduws. Combineer de verschillende kleuren uit het palette in één look of gebruik slechts één kleur voor je look. Elke oogschaduw is hoog gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden voor een pakkende look.

Daarnaast kun je de ingredienten van dit product terug vinden.

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow PaletteMUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette | Het product

Bij het openen van het doosje glimmen de oogschaduws je al tegemoet. Wat een mooie kleuren zijn dit. Het zijn tinten die ik zelf heel veel gebruik, ik ben benieuwd naar de swatches en de houdbaarheid.

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow PaletteMUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette

Als ik met mijn vingers een veeg over dit product haal kun je zien dat het echt al een prachtige pigmentatie heeft. Ook met de glans zit het zo te zien wel goed 😉 .

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette | Swatches en look

Als ik de swatches op mijn arm maak zien ze er zo uit.

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette

Door mijn lichte huid kun je de eerste swatches wat minder duidelijk zien, bij de donkere kleuren is het wel erg goed terug te zien! Wauw wat voelt dit product romig aan en wat heeft het een mooie glans. Alle kleuren zijn even romig en mooi gekleurd. Bij sommige kleuren o.a. de okergele en de rode kleur, moet je alleen oppassen dat je niet teveel van het product pakt. Deze lijkt net wat romiger dan de rest waardoor het al snel een beetje gaat korrelen. De lichte kleuren zijn ook erg mooi en passen goed bij de andere tinten. Sommige zou je zelfs als highlighter kunnen gebruiken.

Ik maakte de volgende look met deze producten:

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow PaletteHiervoor gebruikte ik bijna alle kleuren. Je ziet dat ook op mijn ooglid de kleuren nog steeds erg intens zijn. Ik moet zeggen dat ook de houdbaarheid van het product erg goed is. Hij heeft wel een beetje fall out als je teveel product in een keer op je kwast aanbrengt. Dus goed aftikken.

MUA Rusted Wonders 6 Shades Eyeshadow Palette | Eindoordeel

Ik ben erg tevreden over het MUA palette Rusted Wonders 6 shades eyeshadow palette. Ik wilde in Londen eigenlijk alle kleuren meenemen, dat heb ik niet gedaan omdat ik niet zeker wist hoe de kwaliteit was. Aangezien dit bij MUA of heel goed of juist slecht is ben ik eerst begonnen met dit palette. Nu hij langzaamaan ook in de Nederlandse schappen begint op te duiken (o.a. bij kruidvat online is hij al beschikbaar) ga ik er zeker meer aanschaffen. Wat ik zelf een beetje mis bij dit palette is een matte oogschaduw om diepte te creëren. Dat wordt mijn eerst volgende palette, de matte versie uit deze reeks.

Het oogschaduw palette is romig, heeft perfecte pigmentatie en blijft goed zitten. Wel dien je even goed je kwast af te tikken, om fall out te voorkomen. Echt een grote aanrader vind ik!

Ik kocht hem voor 3,49 pond in Londen. In Nederland is dit palette te koop voor € 4,99

Is dit een palette die jij op je wishlist gaat zetten?

12 Reacties

  1. 15 augustus 2017 / 16:36

    Wauw, prachtig! Goede pigmentatie en erg mooie kleuren, i want!! ♥

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.